Babybehoefte in kaart | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
17270
page-template-default,page,page-id-17270,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Natúúrlijk gun jij je baby de allerbeste start. Zonder twijfel. Maar weet je ook hóe je dat kunt doen?

 

Want wat als je een heftige bevalling hebt meegemaakt?
Wat als je veel stress hebt ervaren tijdens je zwangerschap?
Wat als je baby, ondanks jouw liefde, tóch veel huilt?
Wat als je baby vaak extreem veel drinkt en daarna gelijk weer teruggeeft?
Wat als je baby zich enorm kan overstrekken?
Wat als je baby tijdens het huilen zichzelf pijn lijkt te doen?
Wat als je baby huilt op het moment dat jij (even) uit het zicht bent? De beste start die je je kind kunt geven is weten op welke manier de ervaringen tijdens de zwangerschap en geboorte van invloed op hem zijn geweest en hem zo optimaal mogelijk te kunnen voorzien in zijn behoefte. Een baby die is gestart door een inleiding heeft andere behoeftes dan een baby die via een keizersnede is geboren . En een baby die lang vast heeft gezeten in de indaling heeft weer andere behoeftes dan een baby die een snelle geboorte heeft meegemaakt. Wanneer je het geboorteverhaal van je baby kent en je begrijpt welke behoeftes daar achter zitten, kun jij direct de vertaalslag maken naar wat je baby nodig heeft. Met als héél fijn resultaat: een ontspannen en blije baby!

“Na een paar maanden kreeg ik het gevoel dat de bevalling toch meer van invloed is geweest op mijn dochter dan dat ik van tevoren had gedacht. Doordat ik haar geboorteverhaal nu goed snap vanuit háár gezien, weet ik ook wat ze nu zo duidelijk van ons nodig heeft. Na ons consult met Lisette snapten we ineens wat ze ons al die tijd probeerde te vertellen. Nu we precies weten wat we kunnen doen en vooral hóe we haar kunnen helpen, zien we onze dochter veel meer ontspannen! We raden dit elke ouder aan, voor in de kraamweek of in de tijd daarna!”

– Anouk – 

Wil jij weten hoe jouw zwangerschap en bevalling van invloed zijn geweest op jouw zoon/dochter? Ben jij benieuwd naar wat je kind je te vertellen heeft met zijn babybodylanguage? Wil je weten welke behoeftes je baby heeft en hoe je hem daarin kunt voorzien? Kortom: wil jij de tools om jouw baby hélemaal te begrijpen zonder woorden?

Je kind is bij de geboorte geen ongeschreven blad. Hij heeft al zoveel meegemaakt! 

‘Babybehoefte in Kaart’ bestaat uit 2 consulten van elk ongeveer 2 uur. Dit kan bij jullie thuis plaatsvinden of online, waar jullie voorkeur naar uitgaat. Jullie krijgen een compleet beeld (ook op papier) van alle geboortepatronen, behoeftes én handvatten om direct in te zetten in die ontzettend belangrijke levensfase van jullie baby. De investering die je doet is €297,- . Gun jezelf samen met jouw baby de beste start die je kunt bedenken!

Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Guldemond
Lisse
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2020 Jij op weg | Creatieve Kindercoaching