Coaching | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
66
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-66,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

De eerste stap 

Voel je aan alles dat er hulp nodig is voor je kind en zoek je nu nog de juiste persoon? Om erachter te komen of ik de juiste persoon voor jullie zoon of dochter ben kun je contact opnemen door te mailen naar lisette@jijopweg.nl of te bellen naar 06-24765036. In zo’n eerste (vrijblijvende) contact kun je je vragen stellen, overleggen en eventueel een afspraak inplannen voor een oriëntatiegesprek. Aarzel niet en neem die eerste stap, je kind is het waard!

Situatieschets

Na de eerste kennismakingsgesprek/-mail plannen we een gesprek in voor een situatieschets. Tijdens zo’n schets gaan we dieper in op de zwangerschap, geboorte, levensloop en hulpvraag. Dit gesprek voer ik het liefst met jullie beide als ouders/verzorgers en eventueel met jullie kind. Jullie hoeven hiervoor niets voor te bereiden. Wanneer er een klik is van alle kanten stuur ik jullie een trajectvoorstel. Hierin staat waaraan we gaan werken, hoe vaak we elkaar zien en welke investering daarbij hoort. 

Werkwijze

Alle afspraken vinden plaats in mijn atelier. Daar gaan we aan de slag met verschillende materialen (klei, steen, verf, zand, papier, etc.). Een afspraak duurt gemiddeld 2 uur. 

Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Bollen
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2018 Jij op weg | Creatieve Kindercoaching