Ervaringen | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
16372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16372,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

– Ervaringen van ouders M. –

In onze zoektocht naar een coach voor onze zoon werden wij via-via op ‘Jij op weg’ gewezen. Na een fijn kennismakingsgesprek konden we al snel een verdiepingsgesprek inplannen. In dat gesprek konden we echt even ons hart luchten. We hebben het als zeer prettig ervaren dat Lisette zonder te oordelen naar ons wilde luisteren! In het verdiepingsgesprek hebben we o.a. de opties voor de verschillende trajecten besproken. Gezien onze hulpvraag raadde Lisette het traject van 3 maanden aan, omdat onze zoon dan de tijd zou krijgen om zijn patronen te doorbreken. In eerste instantie twijfelden wij heel erg. Is zo’n investering het wel waard? Lisette is heel open geweest in alle opties en heeft ons de tijd gegund om daarover na te denken. Na veel twijfelen hadden we tóch besloten voor het traject van 3 maanden te gaan i.p.v. het traject van 1 maand. En wat zijn we achteraf blij dat we daarvoor hebben gekozen! Geweldig om te zien hoe onze zoon is gegroeid in zijn zelfvertrouwen! Lisette heeft M. in die maanden met veel positiviteit, rust en geduld gecoacht! Tussen de coachafspraken door konden we regelmatig contact opnemen met Lisette. Zij heeft ons op een heel fijne manier begeleid om het beste uit M. te halen zonder dat wij zelf hoefden te veranderen! Lisette, we zien weer een blij en energiek mannetje thuis! Dank je wel!

– Ervaringen van S. (10 jaar) –

Ik vond het afspreken met Lisette de eerste keer heel spannend. Ik was wel blij dat ik haar al een keer had gezien toen ze bij ons thuis was voor een gesprek met mijn ouders en met mij. Ik mocht van haar iets creatiefs uitkiezen. Ik had gekozen voor portrettekenen. Ik had dat nog nooit gedaan, maar ik wilde het wel graag leren. Ik mocht in een mooi en groot atelier met allerlei verschillende tekenspullen werken. Lisette heeft goed naar mij geluisterd en ze heeft mij geleerd hoe ik voor mijzelf kan opkomen. Ook hebben we samen getekend. Nu ben ik veel vrolijker en ik durf nu veel meer dingen te zeggen tegen mijn vriendinnen. Ik ben blij dat ik nu zelf kan kiezen wat ik wel en niet fijn vind! En ik ben ook heel trots op mezelf! Ook omdat ik nu heel goed gezichten heb leren tekenen!

Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Guldemond
Lisse
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2020  Jij op weg | Creatieve Kindercoaching