Je Geboorte in Kaart | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
16672
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16672,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Herken jij één van deze patronen bij je kind?:
– Er een hekel aan hebben wanneer iemand zegt wat je moet doen.
– Moeite hebben om voor jezelf op te komen.
– Het lastig vinden wanneer onverwachte situaties zich voordoen.
– Moeilijk keuzes kunnen maken.
– Aansporing van buitenaf nodig hebben.
– Snel overprikkeld zijn.
– Het lastig vinden om afscheid te nemen.
– …


Springt er één patroon uit? Of herken je meerdere patronen? Dat ieder kind andere patronen heeft, komt doordat zij hun eigen
geboorteverhaal hebben.

 

De omstandigheden en ervaringen rondom je geboorte draag je de rest van je leven bij je. Daar ontstaat als het ware je eigen unieke ‘imprint’. Deze is bepalend voor de rest van je leven en van grote invloed op hoe jij je leven en de daarin voorkomende gebeurtenissen ervaart en hoe je er mee om gaat.

“Ik heb altijd al geweten dat de geboorte van mijn zoon een impact had op zijn doen en laten. Nu ik met Lisette zijn geboorte in kaart heb gebracht zijn er zóveel kwartjes gevallen! Ik weet nu waar zijn gedrag vandaan komt, wat zijn behoeftes zijn en hoe ik hem daarin op weg kan helpen. De onverklaarbare onrust in ons gezin is weg!”

– Susan – 

Door de geboorte van je kind in kaart te brengen krijg je inzicht in waarom je kind doet zoals hij/zij doet. Wanneer je hier weet van hebt en de onderliggende behoeftes van je kind leert kennen, zul je je kind beter kunnen begeleiden op zijn/haar weg naar volwassenheid. Onverklaarbaar gedrag is opeens heel logisch en daardoor om te buigen. Het zal de band met je kind nóg meer versterken en de rust komt terug in jullie gezin!

Door de inzet van de unieke kaartenset ‘Je Geboorte in Kaart’ zijn al vele kwartjes gevallen! 

Heb jij altijd al het gevoel gehad dat de geboorte van je kind van invloed is geweest op de rest van zijn/haar leven? Of word je juist nu geraakt door de grootse impact die een geboorte kan hebben?


Jij kunt nu de geboorte van je kind in kaart laten brengen! Of jouw eigen geboorte, dat kan natuurlijk ook! Een gesprek duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats in mijn praktijk, bij jou thuis of in een andere rustige omgeving. De investering die je doet is €297,- .

Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Guldemond
Lisse
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2020 Jij op weg | Creatieve Kindercoaching