Lisette | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-293,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Weg van Lisette

Dit ben ik! En hoewel een beeld vaak meer zegt dan 1000 woorden, zie ik er op deze foto vast toch iets anders uit dan in het echt. Ik spreek of ontmoet daarom graag eerst mensen, voordat ik met een traject start. Het moet wel goed voelen, van beide kanten! Ik nodig je daarom graag een keer uit voor een (video)belletje of een kopje koffie of thee in Lisse!

Om je alvast een beeld van mijzelf te geven:
Ik ben 32 jaar oud en ik woon samen met mijn lieve man en zoontje in een boomrijke buurt in Lisse. Ik ben helemaal in m’n element wanneer ik met kinderen en hun ouders werk, ben dol op macarons en ik krijg de beste ideeën wanneer ik aan het klussen, koken, beeldhouwen of aan het wandelen in het bos ben! Waar ik slecht tegen kan is wanneer iets niet zinvol is. Of wanneer mensen gaan denken in gedragsproblemen of hokjes. Het gedrag van een kind is áltijd logisch. Ik vertel je er graag meer over!

Al heel mijn werkende leven sta ik met ontzettend veel plezier voor de klas. Van kleuters tot pubers, ik geniet van álle leeftijden om me heen! Door die jarenlange ervaring weet ik dat het vaak de wat stillere kinderen zijn die zich niet altijd durven te uiten. Bang om iets verkeerds te zeggen, zich opgejaagd voelen iets te moéten zeggen of simpelweg niet onder woorden kunnen brengen wat ze vanbinnen bezighoudt.

Voor dié kinderen heb ik mijn praktijk in het leven geroepen. Een plek waar ze – zonder persé te hoeven praten – een stem krijgen, zichzelf gaan begrijpen en weer volledig kunnen gaan léven! 

Een greep uit mijn opleidingen

Specialist in kindertekeningen analyseren

Opleidingscoach bij TORI

Specialist in geboortepatronen

Verdiepingsopleidingen kinder-, jongeren- en oudercoaching – TORI

Gedragsspecialist (Master ‘Special Educational Needs’)

Leerkracht basisonderwijs

Lisette heeft een groot inlevingsvermogen, een luisterend oor en een hart voor kinderen!

Ouders van T. en G.

Geweldig om te zien hoe onze zoon is gegroeid in zijn zelfvertrouwen! Met veel rust en geduld heeft Lisette hem laten zien hoe ‘sterk’ hij is. We zien weer een gelukkig en energiek mannetje thuis!

Ouders van M.

Ik ben blij dat ik nu zelf kan kiezen wat ik wel en niet fijn vind!

S. (10 jaar)
Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Guldemond
Lisse
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2020 Jij op weg | Creatieve Kindercoaching