Meesterwerk | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
16724
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16724,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

“Laat maar!”
“Je begrijpt me toch niet!”
“M’n vriendinnen snappen niet wat ik bedoel…”
“De juf luistert niet naar me…”

 

Het kan voor je kind óntzettend frustrerend zijn wanneer hij/zij zich niet gehoord of begrepen voelt. Ook voor jou als ouder kan zo’n situatie heel vervelend zijn. Zeker wanneer je het gevoel hebt dat je je kind inderdaad niet begrijpt óf niet kunt helpen.

Je merkt dat je kind steeds vaker:
– verdrietig of boos is
– zich afzondert
– lang in frustratie kan blijven hangen
– minder vrienden maakt/opzoekt
– zich steeds meer gaat aanpassen aan de verwachtingen van anderen
– geen eigen keuzes meer maakt
– korte, oppervlakkige antwoorden gaat geven
– emoties opkropt (met uitbarstingen als gevolg)

 

Herkenbaar?

 

Dan is het tijd dat je kind een MEESTERWERK van zichzelf gaat maken! Hup, dat mooie karakter terug in beeld! Het kunnen uiten wat je bedoelt. Weten wat je talenten zijn en hoe je die in kunt zetten. Leren hoe je met tegenslagen omgaat. Eigen keuzes gaan maken vanuit je eigenheid. Weg uit het continu aanpassen aan anderen en terug naar hoe JIJ het wilt!

 

“We zijn zo blij dat A. zich op haar eigen manier en tempo heeft kunnen uiten bij Lisette. Ze heeft nu veel meer rust, is vaker vrolijk en kan beter in slaap vallen. Haar woede-uitbarstingen hebben we al een paar maanden niet meer meegemaakt!”

– ouders van A – 

Gun je jouw kind een meestwerk van zichzelf? Neem dan nu contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking!

 

Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Guldemond
Lisse
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2020 Jij op weg | Creatieve Kindercoaching