Zelfbeeldboost | Jij op weg
‘Jij op weg’ is er voor gevoelige, introverte mensen. De kwaliteiten van introverten zijn ontzettend nodig in de snelle en soms harde maatschappij waar we in leven! Als coach laat Lisette kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders ervaren dat zij een leven kunnen creëren waarin zij hun eigen weg gaan, hun behoeften en verlangens kunnen uiten én daarbij hun mooie, gevoelige en introverte zelf kunnen blijven!
jijopweg,kindercoaching,kindercoach,jongerencoaching,jongerencoach,voorschoten,leiden,introvert,randstad,zuidholland,lisette,talenten,krachten,kwaliteiten
16703
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16703,bridge-core-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Zien leerkrachten jouw kind ‘verdwijnen’ in de klas?
Is je dochter een ster in het zich aanpassen aan anderen?
Vindt je zoon het moeilijk om eigen keuzes te maken?

 

Dan is het tijd voor een zelfbeeldboost!

 

In één ochtend of middag gaan we talenten ontdekken, eigen keuzes leren maken en gaan we ervaren hoe het is om ‘buiten de lijntjes’ te werken.

“Onze zoon heeft echt genoten van deze dag! Het buiten de lijntjes werken heeft ervoor gezorgd dat hij nu veel meer durft en minder twijfelt! Wat een verademing!”

– ouders van M. –

De zelfbeeldboost geeft kinderen een beeld van wie ze zijn en hoe zij in de wereld staan. Een helder zelfbeeld is onmisbaar als je met al je kwaliteiten en talenten je eigen weg wilt gaan in deze verwachtingsvolle wereld.

Het gaat er niet om of je binnen of buiten de lijntjes kleurt, het gaat erom dat je je eigen tekening maakt.

– Lisette Bollen-

Tijdens de zelfbeeldboost gaan we de hele ochtend of middag creatief aan de slag met klei, steen, papier, verf, etc! Aan het einde van de dag wordt het zelfbeeld tentoongesteld en gaat het mee naar huis als herinnering aan de zelfbeeldboost én het mooie heldere zelfbeeld van je kind!


Voel jij aan dat jouw zoon of dochter dit nu nodig heeft? Zit je al met een schuin oog in je agenda te kijken wanneer het uitkomt? Neem dan contact met me op, dan plannen we die zelfbeeldboost voor jouw zoon/dochter in!

Interesse of vragen?

Contact

Jij op weg | Lisette Guldemond
Lisse
06 – 24765036
lisette@jijopweg.nl

Aangesloten bij

© 2020  Jij op weg | Creatieve Kindercoaching